test4

Netkous

-Portfolio || ** || Comments ||
Name : Netkous
Category : Portfolio
Author : admin
Visit:

Netkous

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Netkous A15

Bezocht: September 2017

 

Deze wandel- en fietsbrug verbind stedelijk Rotterdam en een nieuw te ontwikkelen natuur- en recreatiegebied. Na een bouwtijd van ca. 2 jaar en een kostenplaatje van ruim 9,2 miljoen is de brug sinds juni 2014 geopend.

De brug heeft een overspanning van ca. 150 meter en is 6,5 meter breed.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top


Powered by: