test4

Verlaten stad: Doel

-Portfolio_Urbex || ** || Comments ||
Name : Verlaten stad: Doel
Category : Portfolio_Urbex
Author : admin
Visit:

Verlaten stad: Doel

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\


Doel.

De straten zijn er stil en verlaten. Het lijkt een verloren stad, een spookstad. Een stad waar alles in aller-haast is achter gelaten. Niet achter gelaten voor of tijdens een ramp maar na een jarenlange strijd tussen de bewoners en de gemeente. Sinds de jaren 60 speelt de uitbreiding van de Antwerpse haven een grote rol in de toenemende leegstand in Doel. Sinds 1977 is het aantal benoners sterk afgenomen van 1300 in 1977 tot aan een handje vol in 2016.

Bezocht in augustus 2016.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top


Powered by: